Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home Blog In de Media SP.a bonzen radicaliseren richting communisme

Thursday21 February 2019

Wednesday, 06 June 2012 19:55

SP.a bonzen radicaliseren richting communisme

Written by 

Zoals in het voorgaande artikel uitvoering beschreven zien we dat de leiding (de bonzen) van de sociaaldemocratie samen met de rest van de burgerij radicaliseren in hun houding tegenover andersdenkenden. Het feit dat de marxisten van de PVDA promintenter in beeld komen de laaste tijd en aan het electoraat van de SP.a knabbelen zal niet vreemd zijn aan deze radicalisering.

Zo wil de SP.a-leiding haar achterban overtuigen dat ze even linksradicaal is als de marxisten. Ook bereidt de sociaaldemocratie zich voor op mogelijk verzet tegen komende maatregelen die zij de arbeidersklasse en alle werkende mensen zal doen slikken op bevel van de Führer uit Duitsland.

En net zoals in Frankrijk zou die Führer wel eens een socialistische kunnen zijn na de volgende verkiezingen in Duitsland. Als het kapitalisme in nood verkeert, dan is de sociaaldemocratische top in de loop van de geschiedenis altijd bereid geweest het vuile werk voor de burgerij op te knappen. Besparingen, belastingsverhogingen en 'repressie' organiseren tegen al wie durft opstaan en zich verzet.

De Duitse sociaaldemocraten hebben met de Hartz-maatregelen van hun land al het meest asociale van Europa gemaakt. En in ruil voor macht willen de bonzen van de sociaaldemocratie dat ook graag in andere EU staten voor de  elite doen. Dat de kleine socialistische arbeider - bediende - militant - de prijs betaalt kan hen niks schelen.

In Duitsland betalen reeds miljoenen voor de rode terreur die op het sociaal stelsel werd losgelaten. En daarom  is het niet verwonderlijk dat het vooral links is dat achter het verbieden van groepen en/of personen staat die lastig kunnen doen terwijl zij de sociale zekerheid kapotmaken.

En dat terwijl burgerlijk rechts lachend toekijkt.

Ten tijde van de Weimarrepubliek hebben linkse bonzen zich al eens mispakt. Zij hadden toen ook wetten gemaakt die tot doel hadden opposanten uit te schakelen en  te verbieden zich te verenigen. En juist zij die het doel waren van die wetten hebben er naderhand  gebruikt van gemaakt en zo links geliquideerd.

Als er linkse mensen in kampen zijn gestopt, dan gebeurde dat omdat er wetten bestonden die dat mogelijk maakten. In het parlement gestemd toen zij aan de macht waren. De nationaalsocialisten moesten die wetten niet meer maken - ze bestonden gewoon.

Ze bestonden dankzij links.

Men weet nooit hoe een dubbeltje rollen kan. En wie weet knalt het weer tegen de dikke koppen van de linkse bonzen.

Want ooit keert het tij.

En dan is het "Eigen schuld dikke bult"

 


 

Bron/De Standaard

Additional Info

RR

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter