Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home Blog Artikels Wat de hysterie betreft

Wednesday23 January 2019

Friday, 15 March 2013 19:44

Wat de hysterie betreft

Written by 

Ik bekijk nu al enkele dagen het spectakel naar aanleiding van onze aanvraag voor een manifestatie op 1 Mei te Borgerhout, gericht tegen de communisten van de PVDA. Het gehuil van de rode smurfen en de intellectuele en culturele smurrie de hen omringt naar aanleiding van de goedkeuring door het stadsbestuur van Antwerpen begint zo stilaan aan op hysterie te lijken. De democraten vallen letterlijk over elkaar heen in hun ijver om de grootste smeerlapperij over ons uit te braken.

Het brevet van politieke correctheid moet je elke dag weer verdienen, zo lijkt het wel, en het wordt steeds een meer smerige bedoening om het te bereiken.

Er wordt om de oren geslagen met begrippen zoals antidiscriminatie –gelijkheid- respect voor anderen en wat je nog meer aan leugenachtige principes kan bedenken die de burgerij altijd volop in de aanbieding heeft.

Want dat het juist zij zijn die zeggen deze principes te verdedigen (de media, de politieke tegenstanders, het cultuurestablishment, intellectuelen...), die zijn als het er op aankomt die principes in praktijk te brengen niet te beroerd om mensen zoals wij voor rotte vis uit te maken. Dat is nu wel duidelijk bewezen de laatste dagen. Woorden als rechts crapuul, vuiligheid van de straat, marginalen etc. waren niet van de lucht. Oproepen tot discriminatie van een politieke strekking -met name die van ons- evenmin.

Hallucinant om zien hoe onze intellectuelen en de pers ordinair uit de hoek komen als het erom gaat kleine lui zoals wij uit te maken en aan te vallen. De haat op de kleine man die er van afdruipt, haat tegen zij die het aandurven zich te roeren, het spektakel dat de aard van het establishment blootlegt spreekt boekdelen.

Ook is men daarbij niet te beroerd discriminerende maatregelen tegen ons te eisen, zoals het verbieden van onze organisatie, het intrekken van onze vergunning om te betogen... Ja, zelfs spreekverbod is aan de orde.

Vooral de Joden nemen de gelegenheid weer te baat om hier een soort goelag te installeren, eentje zoals thuis in de bezette gebieden en de rest van Israël.

Maar hoezeer wij er ons ook van bewust zijn dat aan politiek doen niet voor mietjes weggelegd is -al zit het parlement vol van dat soort- toch moeten we een paar zaken rechtzetten. Want als ik mijn curriculum en de commentaren daarop in de kranten leest, dan lijkt het wel alsof ik Caligula ben.

Zo wordt beweert dat ik een ellenlang strafregister heb en dat ik meerdere keren ben veroordeeld voor geweldpleging. Verder zou ik een moordaanslag op mijn geweten hebben. Nog een geluk dat ik niet in de officiële rodelblaadjes verschijn -daar zou men mij waarschijnlijk de verkrachting van mijn eigen moeder in de schoenen durven schuiven.

Om deze en andere monsterachtige beweringen te staven, verwijst men naar citaten en uitspraken die ik in het verleden gedaan zou hebben. Ook zou men op een proces tegen mij hebben kunnen bewijzen dat ik een aanslag aan het voorbereiden was. Waarna men mij blijkbaar lustig naar huis heeft gestuurd zonder veroordeling?

Maar niemand komt met bewijzen op de proppen van feiten en het is niet moeilijk te achterhalen waarom dat zo is. Simpel: omdat er niks klopt van deze beschuldigingen.
Voor alle duidelijkheid dus, omdat ik besef dat men de leugens over mijn vermeend gewelddadig verleden zal gebruiken om alsnog onze manifestatie te verbieden, daarom het volgende.

Ik ben nooit veroordeeld geweest voor geweldpleging, ook niet naar aanleiding van de raid tegen de pedofilietentoonstelling die als "aanslag op de Rode Mol" geboekstaafd staat in de media.
Ik ben ook nooit veroordeeld -of verdacht- van het feit een moordaanslag te hebben willen plegen op Happart of iemand anders .


Ik ben wel mijn burgerrechten afgenomen voor het "oproepen tot racisme". Deze straf werd mij door de rechtbank opgelegd naar aanleiding van een toespraak op een congres waar ik -nota bene uit veiligheidsoverwegingen- uit kranten headlines overgenomen had over vreemdelingengeweld.

De motivatie van de rechtbank om mij te veroordelen lag dan ook niet bij de uitspraken zelf, dan zou men de geciteerde kranten ook hebben moeten vervolgen, maar bij de context rond mijn uitspraken.  Op de zitting werd aan de rechtbank gevraagd wat die context dan wel was. En daar had de rechter een heel simpele verklaring voor:

"U als persoon bent de context, mijnheer." Poepsimpel, zoals onze rechtspraak poepsimpel is, zeker als het om het vervolgen van het eigen volk gaat. Wie zich hier moet schamen is maar de vraag, ik schaam mij in elk geval niet omdat ik heb gebruikgemaakt van mijn recht op vrijheid van spreken. En op het geven van mijn mening. Het huidige regime zou zich moeten schamen en dan vooral de rechters die dergelijke wurgwetten toepassen.

En omdat de media en links inhoudelijk niks tegen ons kunnen inbrengen, zet men Operatie Beschadiging in. Het is daarbij verwonderlijk dat men mij niet ook nog de moorden gepleegd door de Bende van Nijvel aanwrijft. Alhoewel het niet de eerste poging van het establishment in die richting zou zijn. Ze proberen echt alles om je kapot te krijgen.

Maar terwijl het land in rep en roer staat om een aangekondigde actie van het N-SA, maakt men zich in Antwerpen (en de rest van het land) blijkbaar geen zorgen om de tientallen Belgen van vreemde origine die op dit ogenblik aan het moorden zijn in Syrië... en die na het conflict zullen terugkeren, waarna in onze steden en wijken mogelijks de daar opgedane moordcultuur zal worden uitgedragen.

Dat is een beangstigende gedachte.

Om terug te komen op de Bende van Nijvel. Dat speelde zich toen ook af terwijl er een bloedbad aan de gang was in Algerije en waar eveneens Belgen van vreemde origine bij betrokken waren. En als men de profielfoto's bekijkt op de opsporingsaffiches van de bende dan is te zien dat er mensen opstaan die een niet blank profiel hebben, maar een Mediterraans -Algerijns- profiel. De speurders die het dossier in handen hadden in die tijd moesten lachen toen ik hen daarop attent maakte tijdens een van hun wilde pogingen om extreemrechts de daden van de Bende in de schoenen te schuiven. Maar dat is begrijpelijk, dat spoor wou en wil men niet onderzoeken, vanwege angst voor de allochtone woede die mogelijks zou losbarsten indien men daarop zou ingaan. En nu dreigt die situatie zich te herhalen. Deze keer doordat Belgische jihadstrijders vroeg of laat zullen terugkeren uit Syrië en hier misschien fondsen voor een nieuw slagveld zullen willen verzamelen.

Net zoals sommigen vermoeden dat dit de beweegredenen waren achter de moordende raids van de Bende van Nijvel vroeger, zo zou de geschiedenis zich kunnen herhalen. Deze gedachten zijn beangstigend, en niet het feit van het aan mij toegedichte gewelddadig gedrag. Evenmin de wil tot geweld van N-SA of andere nationalisten. Dat men zich daar maar eens zorgen over maakt in Borgerhout en omstreken, voor er weer meer dan 30 doden vallen.

In plaats van kots te spuwen op het eigen volk dat een vreedzame manifestatie wil houden, zouden linkse en liberale brulboeien zich beter met dat gevaar bezighouden.

Of zou de PVDA deze would be moordenaars verwelkomen voor hun proletarisch oorlogje te voeren tegen het eigen volk?

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter