Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home Blog Artikels Dolkstoot in de rug nationale arbeidersklasse

Wednesday20 February 2019

Monday, 24 September 2012 18:36

Dolkstoot in de rug nationale arbeidersklasse

Written by 

De communisten van de PvdA+ hebben zaterdag met een opkomst van 8.000 man (het dubbele van de IJzerwake) bewezen dat het communisme terug  een reëel gevaar vormt voor de nationale arbeiders- en middenklasse in ons land.

Deze partij is koploper wanneer het gaat om vreemdelingen op haar kieslijsten te zetten: bijna 20 procent. Zo dienen de communisten als het mes dat in de rug van de eigen arbeidersklasse wordt gestoken.

Deze massale vreemde aanwezigheid op haar lijsten toont  aan dat deze partij zich als geen ander prostitueert voor het vreemdelingenlegioen in ons land. Dit niet in de laatste plaats omdat ze bij de eigen arbeidersklasse niet op al te veel steun moet rekenen.

Als het eigen volk niet te overtuigen valt om te kiezen voor het extreemlinkse avontuur, dan kiezen de communisten voor een nieuw volk. Naar  aloud concept, Stalin Style. En zo wis je de volkseigen arbeidersklasse van de kaart.

Op deze manier biedt de partij aan vreemdelingen een actiemiddel en platform om tegen de autochtone arbeidersklasse ingezet te worden. Dit met als doel onrechtstreeks bij te dragen tot de verarming van deze arbeiders, waarna dezelfde partij dan kan claimen dat externen de schuld dragen aan die verrarming en zo de arbeiders  naar een rode dictatuur duwen. Onder de kundige leiding en supervisie van  partijsatrapen van het stalinisme, welteverstaan.

Het is een perverse politiek: de kapitalisten aanmoedigen om zoveel mogelijk vreemdelingen in te voeren... die dan de natuurlijke concurrenten worden van het eigen volk. En tegelijkertijd de arbeidersklasse in haar totaliteit oproepen om te strijden tegen zij die langs nationalistische weg onze arbeiders  steunen. Dat is dan de antifascistische poot van hun leugenverhaal.

Alles wat ons verdeelt, zeggen de communisten, maakt ons zwakker.

Maar zij die de arbeidersklasse echt verdelen en verzwakken zijn zij die faciliteiten geven aan de door het kapitalisme ingevoerde vreemdelingen, zoals de PvdA+ dat met haar lijstvorming overduidelijk aantoont. 

De communisten verzwakken niet alleen de inkomens en de werkgelegenheid van de eigen arbeidersklasse. Ze verzwakken met hun vreemdelingenpolitiek ook de draagkracht en de wil van grote groepen in onze samenleving tot solidariteit met de eigen bevolking. Waardoor het gehele mechanisme van sociale zekerheid op de helling komt te staan.

Als men weet dat immigratie een kapitalistische noodzaak is om lonen en arbeidsvoorwaarden van de eigen werkende bevolking laag te houden -een soort permanente stakingsbreker- dan is de houding van de communisten er een van collaboratie met dat kapitalisme.

Met de aanwezigheid van 8.000 mensen op hun partijfeest, hebben de communisten de leugen weerlegd dat de tegenstellingen tussen communisme en nationalisme tot het verleden behoren. De tegenstelling is in geheel Europa weer springlevend. En deze keer kunnen de communisten rekenen op de steun van een transnationale Europese elite die ook af wil van wat zij 'bekrompen nationalisme' noemen. Dus de strijd zal dubbel en dubbelhard zijn.

Wij hebben nooit geloofd dat na het afbreken van de muur het einde van de ideologische geschiedenis was aangebroken.

En voor zij die zich op sleeptouw laten nemen voor een late versie van de kruistochten op te voeren, nog dit. Jullie  zullen met het gezicht naar de moskee gericht een mes in de rug krijgen van een vijand die jullie gezien noch erkend hebben.

Het heroplevend communisme.

Sluit dus aan bij zij die wel de juiste vijanden erkenen en herkennen: de nationale weerstand.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter