Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home Thema's

Thursday21 February 2019

Alternatieve jeugd

Na meer dan veertig jaar culturele revolutie, consumentisme en diversiteitspatstelling, heeft de maatschappelijke deconstructie ons toekomstperspectief weggenomen, terwijl dit toch de richting en zin geeft aan de vorming van nieuwe generaties, alsook de toekomst bepaalt van wat wij beschaving noemen.

Alternatieve wereld

De wereld wordt bepaald door financiële belangen van Wallstreet, de belangen van het geld zijn echter fundamenteel tegengesteld aan die van de nationale economie. De financiële economie parasiteert op de ware economie, die van grondstoffen, productie, verwezenlijkingen, infrastructuur... in een woord, meerwaarde.

Alternatieve maatschappij

Een commerciële maatschappij leidt tot permanente patstelling door de illusie van tegengestelde belangen. Iedereen vindt het recht te hebben zich alles te kunnen veroorloven, wanneer men dat vervolgens niet krijgt leidt dat tot frustratie. Internationale socialisten beweren dat deze sociale onrechtvaardigheid tot klassenstrijd moet oproepen.

Alternatieve economie

Een stijgende staatsschuld van meer dan 300 miljard euro, de uitverkoop van de economische infrastructuur, de privatisering van de publieke structuren, stijgende prijzen... We erven een economisch kerkhof. De onmiddellijke problemen worden niet aangepakt en er stelt zich al helemaal geen toekomstplan dat economische groei en sociale zekerheid op lange termijn kan garanderen.

Alternatieve politiek

7 Parlementen, 7 regeringen, 628 zetels. En dat voor tien miljoen mensen. De balans van decennia bestuurlijk wanbeleid. Enkel de particratie wint hierbij, wat tot corruptie, laksheid en ivoren torens van systeempartijen geleid heeft. Het gevolg is een onverantwoord duur België, waar uitsluitend de bankrekeningen van beroepspolitici bij winnen. Het kan enkel verder de slechte kant uitgaan met dit systeem.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter