Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home Blog Nieuws Vlaams Belanger Dewinter samen met communisten in de weer voor belangen vreemde mogendheid

Wednesday20 February 2019

Sunday, 28 January 2018 17:50

Vlaams Belanger Dewinter samen met communisten in de weer voor belangen vreemde mogendheid

Written by 

 

"De conferentie werd georganiseerd door de Tsjech Jaromír Kohlíček, lid van de extreemlinkse GUE-NGL-fractie in het Europees Parlement en de communistische partij in Tsjechië. Sprekers waren Alexander Vedrussov en Aleksei Vorobev, als politieke vertegenwoordigers van Rusland en de Krim. Naast mensen uit de zakenwereld waren er ook politici zoals Filip Dewinter (Vlaams Belang) aanwezig"

https://sceptr.net/2018/01/politici-pro-russische-conferentie-ep/

Om de belangen van een vreemde mogendheid - Rusland in dit geval - te bevorderen-,werken de Vlaams-nationalisten van Vlaams Belang blijkbaar samen met communisten, hoe geloofwaardig kan de anti-immigratie ( daardoor ook anticommunistische strijd )door Vlaams Belangers en gericht tegen de communisten van de PVDA dan nog zijn in eigen land.

Hoe meer wanhopiger kan burgerlijk extreemrechts (VB) nog worden ? Dat zij zich alliëren met een door communisten beheerste denktank, denktank die dan nog het belang van een vreemde natie beoogd, in plaats van de belangen van de eigen natie en het eigen volk na te streven.

En laten wij –voor de goede orde in het debat - duidelijk zijn, ook wij zijn van mening dat een alliantie met Rusland – voor het overleven van onze culturele identiteit en zelfs voor onze vrijheid in Europa van het allerhoogste belang kan zijn.Maar dat het belang van een alliantie voor ons land én Europa met Rusland, voor een groot stuk afhangt van hoe de verhouding tussen Rusland en China zich verder ontwikkelt.

Zo te lezen, in het verslag op de nieuwssite 'Scepter'over het gebeuren, koesteren de Russen, tenminste zij die op de de door het VB bijgewonnde conferentie het woord namen, daar nogal ambigue ideeën over, 'maar juist omdat dit punt zo cruciaal voor ons is, moet daar eerst duidelijkheid over bestaan. Wij kunnen onze militaire allianties met de NAVO (of eender welke andere vorm van Europese defensie) niet omgooien, herzien of heroriënteren, als we niet de zekerheid hebben dat de grenzen die Rusland met China heeft, een door Rusland en door ons, gezamelijke te verdedigen, buitengrens wordt.


 

Maar om tot dat doel te komen met communisten in zee gaan – om over dergelijke geostrategische politieke doelen na te denken en samen te werken, dat is een paar tientallen stappen te ver voor ons om daarmee het 'goede doel' te dienen, zeker vanuit het oogpunt van 'echte' nationalisten zie ik daar geen meerwaarde in, integendeel, het compromiteerd de binnenlandse strijd tegen de door communisten beoogde  'immigratiedoelstellingen' doelstellingen die zij delen met het neoliberaal regime.

Wat de meerwaarde voor het VB van dergelijke communistisch-Vlaams-nationalistische samenwerking kan zijn, dat is al helemaal onbegrijpelijk, wetende dat communisten in de regel- anti- separatistisch denken. Zeker als het over 'soeverein - separatisme' gaat zijn het tegenstanders. En voor separatisme onder controle van een vreemde mogendheid past iedere patriot.

We moeten ook goed blijven beseffen dat :-, wanneer je met communisten samenwerkt, juist de communistische vrienden van het Vlaams Belang overal in Europa de aanstokers van een gewelddadig en virulent 'antifascisme' zijn– dat communisten verantwoordelijk zijn voor het geweld dat tot zware verwondingen bij nationalisten,zelfs tot de dood van nationalisten heeft geleidt.

Wil Vlaams Belang het bloed, bloed dat aan de handen van het communistisch 'antifascisme' kleeft, schoonwassen, op de rug en het leed van patriottische kameraden die door communisten zwaargewond - zelfs vermoord, werden. Wij denken van wel, als je met dat soort tuig in zee gaat ben je even schuldig aan het bloedvergieten van nationalisten door het antifascisme en antiracisme zelf. 

Verder is een conferentie zoals deze georganiseerd door communisten over Russische geopolitieke belangen, - er als identitair aan deelnemen - alsof men een 'anti-islam in Europa' conferentie laat organiseren door een imam die de vrijheid van de islam in Europa predikt.

Het hele verhaal van samenwerking met extreemlinks terwille van buitenlandse belangen is onzinnig, ook al omdat een communist die nationaal denkt, zo wat hetzelfde voorstelt als een pacifist die voor kernwapens pleit. Totaal ongeloofwaardig dat men de zogezegde anti-Amerikaanse strijd samen met de communisten kan of moet aangaan, sommigen zouden de geschiedenis van de Kwomingtang er eens op na moeten lezen 'voor nationalisten naar conferenties gaan die door extreemlinks georganiseerd worden met als doel 'nationale soevereniteit en antikolonialisme' -samen- na te willen streven. Dat is de nationalisten nooit goed bekomen.

Alleen een gokker, type Dewinter, (man die nota bene ook dikke maatjes is met leden van het Amerikaans en Israëlisch establishment )  kan zich zulke onzinnige en weinig doordachte capriolen veroorloven. ( daar zou men in het VB ieder andere persoon voor uit de partij royeren, mocht die het in zijn hoofd halen met communisten samen te werken) maar nu lijkt het VB wel een kopij van 'Groen' te zijn, 'groenen' zijn ook niet kieskeurig met wie ze in bed kruipen, en of hun politieke partners 'rode luizen' hebben of niet.

Bloedluizen die huizen op rode ratten in dit specifieke geval.

Maar of dit alles ook een goede zet is voor het Vlaams Belang als partij, partij die tijdens de komende verkiezingsstrijd het gevecht met de communisten zal moeten aangaan in de steden én op nationaal vlak... dat is maar de vraag.

Tenzij het VB inzet op een match Rusland- China, waarbij het VB voor de Russische - de PVDA voor Chinse belangen vechten, de belangen van ons volk daaraan ondergeschikt maakt ( hier is dan toch die muffe lucht van de jaren 30 van de vorige eeuw terug).

En dit roept meteen de volgende vraag op – hoelang kan Dewinter nog door kan gaan, met zijn partij van het ene naar het andere buitenlandse  avontuurtje te loodsen, terwijl de partij geen inhoudelijk antwoord op de N-VA – maar evengoed geen antwoord op de aanlokking door de PVDA op het VB kiezerskorps heeft.

Als wij daarentegen moeten kiezen - tussen samenwerking met extreemlinks, om daarmee de belangen van een vreemde mogendheid te verdedigen – of de belangen van het eigen volk dienen, dan is het voor ons duidelijk...

Eigen Volk Eerst !

Wanneer zal iemand van het VB de moed hebben om dit ook weer vooraan op de agenda te plaatsen, in plaats van de grote Jan uit te hangen door met geopolitiek geklungel de tijd te verdoen.

Poetin heeft het Vlaams Belang niet nodig, die kan zichzelf wel verdedigen, die is al baas van een soeverein en machtig land. Maar onze mensen, wie zorgt voor onze mensen, landgenoten die in de hel van een door immigranten bezet land leven, wie helpt hen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter