Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home Blog Nieuws Rood sjoemelgeld voor antifascisme: er is geen betere reclame voor fascisten aan te tonen hoe corrupt het systeem is.

Wednesday20 February 2019

Saturday, 20 January 2018 18:01

Rood sjoemelgeld voor antifascisme: er is geen betere reclame voor fascisten aan te tonen hoe corrupt het systeem is.

Written by 

 

Salon en vreemdelingensocialist Tom Meeuws wil proces tegen De Lijn voeren, dit omdat het bedrijf de geheimhoudingsclausule rond zijn ontslag zou hebben bekendgemaakt, ( ontslag wegens bevoegdheidsoverschrijding).

Als Meeuws dat proces wint, dan wil hij dat geld aan een obscure organisatie ' Steunpunt antifascisme' doneren:  Op die manier wordt geld van de gemeenschap doorgesluisd naar politieke vrienden, juist het feit dat tot het ontslag van rode sjoemelaar Meeuws bij De Lijn ( hij overschreed zijn bevoegdheid door een stink dure opdracht te geven aan zijn rode broeders van De Roma en daarvoor de betaling op te splitsen in stukken, zodat hij die opdracht niet aan de leiding van het bedrijf hoefde te vragen en er zo niemand mee kon meedingen om deze dienst  uit te voeren. ( een zuivere politiek corrupte praktijk binnen deze democratie van mijn botten.

"Een dagvaarding wegens schending van de dading vertrekt eerstdaags naar de openbare vervoersmaatschappij. De gevraagde schadevergoeding wil hij schenken aan het Steunpunt Anti-Fascisme"  ( Over Tom Meeuws in De standaard )

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter