Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home Blog Nieuws De neoliberale Europese elite gebruikt steeds meer de stijl van het Chinees communisme

Wednesday20 February 2019

Friday, 05 January 2018 10:54

De neoliberale Europese elite gebruikt steeds meer de stijl van het Chinees communisme

Written by 

 

Twitter sluit account van Griekse extreemrechtse partij af :  http://www.standaard.be/cnt/dmf20180105_03281226

De tijd dat elke patriottische beweging of stroming zich weer 'fysiek' zal moeten gaan organiseren om actie en propaganda te kunnen voeren komt elke dag weer dichterbij.
Nu er in Duitsland een 'Facebookwet' van kracht is waar 50 medewerkers ( een soort Gestapo) binnen justitie elke dag de sociale media controleren op 'haatboodschappen' en op racisme. Dit met de medewerking van 'spitzel' - dat zijn burgerverklikkers die medeburgers aangeven die op sociale media de verkeerde dingen posten.
Ook in Frankrijk is een wet in de maak die 'fake news' op sociale media - vooral dan tijdens verkiezingen - aan banden moet leggen.


Wat fake is - en wat niet - zal de elite blijkbaar bepalen , vroeger deed de elite dat samen met de clerus maar vandaag hebben ze daarvoor de linkse afgodenkerk die 'het vreemde' als hun God aanbid , alle ongelovigen op de brandstapel wil - daarom vandaag voor de elite - als 'internet-kapo's' - hun diensten aanbieden als verklikkers.

Patriotten zullen overal in Europa van sociale media worden gebannen, zoals dat in China en Noord-Korea met dissidenten al het geval is.


Het afsluiten van de sociale media-accounts van Gouden Dageraad  is gewoon de logische stap in deze strategie van het neoliberaal establishment 'elke nationalistische oppositie uit te schakelen'.


Dan blijft er voor dat verzet maar één ding te doen, ons weer op de oude manier organiseren, cellen van verzet opbouwen, propaganda en vorming van militanten terug fysiek in lokalen en op straat voeren.
Wat lange tijd niet meer nodig bleek, omdat men op sociale media met elkaar kon dialogeren en propaganda kon voeren  - zal meer en meer terug komen, afdelingen van een partij of beweging weer slagkrachtig maken door fysieke actie en middelen te gebruiken.


Op het eerste zicht lijkt dit een terugslag voor onze ideologische strekking , maar dat is - op langere termijn- niet zo : omdat wij als eerste weer de mensen fysiek met elkaar zullen laten samenwerken en onze vijanden dat niet zullen doen omdat ze op de electronische media rekenen om mensen te verenigen. Dat zal tot resultaat hebben dat de straat en de fysieke ruimte weer belangrijk worden ( die straten en fysieke ruimten  laten we nu teveel over aan vreemdelingen, wij zijn daat niet meer present). Maar zo zullen we verplicht zijn onze plaats daar weer te veroveren willen we blijven bestaan als ideologische 'volkse' beweging.

Het zal voor velen ( zeker voor jonge mensen die niets anders kennen dan scoiale media als actieterein) - hard wakker worden zijn -  om in de 'echte' wereld te gaan, maar weet één ding : revoluties en sociale omwentelingen kunnen alleen voltrokken worden in de 'echte' wereld, dat beginnen beseffen is al heel wat.

Maar de elite helpt - door haar repressie - om ons dat duidelijk te maken.

 Hij die weer op de oude manier politiek werk vericht-, die zal een  'echte politieke macht opbouwen, weg van de fake sociale media-macht die we vandaag denken te hebben.

De elite heeft het gemakkelijk om de sociale media ( wat in feite grote kapitalistische monopoliebedrijven zijn) tot censuur van nationalisten te bewegen, omdat die monopolies 'staten en culturen' vervangen willen zien door 'internationalistische monopolies' waar een consumentistische 'cultuur' alles overheerst.

Maar mensen beletten om terug fysiek een beweging uit te bouwen om zo aan politiek te doen , daar zullen die monopolies nooit in slagen.

Dat heeft de geschiedenis bewezen, en de geschiedenis, die staat aan onze kant.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter