Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home Blog In de Media Vlaams Belang zet kandidaten met beperking op lijst

Thursday21 February 2019

Tuesday, 14 August 2012 11:20

Vlaams Belang zet kandidaten met beperking op lijst

Written by 

Het establishment is hypocriet - dat wisten we al - maar dat zij die zich anti-establishment noemen niet moeten onderdoen voor de eersten kunt u hieronder lezen. Mocht het niet zo intriest zijn, dan zou je het als een grap kunnen zien. Een wansmakelijke grap, dat wel. Want als je dan toch plots bevangen wordt door een sociaal gevoel, dan is het misschien nuttiger dat je als partij een sociaal programma ontwikkelt. Een dat antiliberaal is in de plaats van de liberale agenda van de N-VA en de rest van de liberaaldemocratie na te apen. In plaats daarvan gaat zij net als de rest van de particratie de asociale agenda verdoezelen door een paar marginale mascottes op lijsten te plaatsen, waardoor de indruk gewekt wordt dat je sociaal bezig bent. 

De liberaaldemocratie wil doen uitschijnen dat iedereen "betrokken" is. De waarheid is echter dat alleen de elite het voor het zeggen heeft. En die elite zou dan ook  de taak om de zorg voor de massa en zeker voor de zwaksten onder hen op moeten nemen. De massa en vooral de zwakkeren onder hen laten opdraaien voor de elite door die eersten "medeverantwoordelijk" te maken, getuigt van een ongehoorde decadentie van die elite.

En zo verwordt wat op het eerste zicht moet overkomen als een sociaal bewogen handeling - het op verkiezingslijsten plaatsen van verstandelijk gehandicapten - tot een antisociale schertsvertoning.

Lees hier het oorspronkelijke artikel.

Additional Info

RR

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter