Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home Blog Blog Links viert vandaag overwinning op fascisme, terwijl hun vreemdelingenfascisme vandaag overal heerst

Wednesday20 February 2019

Sunday, 08 May 2016 10:18

Links viert vandaag overwinning op fascisme, terwijl hun vreemdelingenfascisme vandaag overal heerst

Written by 

 


Vandaag vieren de linkse tot extreemlinkse 'democraten' de overwinning op het nationaalsocialisme, waarbij ze hoog oplopen met het communistische verzet. Dat het vreemdelingenfascisme dat Europa vandaag teistert, mede door hun collaboratie hoogdagen viert, vergeten ze voor het gemak. Dat het nationaalsocialistisch regime onderdrukking van het volk betekent, ondemocratische 'verplichte' landverhuizingen, verplaatsing van arbeidskrachten naar industriële centra , aanvaarding van vreemdelingen als meesters in je land, oorlogsvoering (vgl. Syrië) en voorbereiding van oorlogen (vgl. Oekraïne), wapenwedloop, het leegzuigen van kleine naties (vgl. Griekenland, Ierland, Portugal) ook. Kortom, zo ongeveer alles waar de Europese Unie en haar vreemdelingeninvoer vandaag voor staat. Dat alles wordt door het linkse anti-patriottisme gesteund en kan als hedendaags landverraad worden bestempeld.
 
Maar het is niet de eerste keer dat links tot extreemlinks het eigen land en het eigen volk verraden (ze spreken wel altijd over 'zwarte' collaboratie, maar vergeten de rode collaboratie met het nationaalsocialisme).
 
En de hieronder aangehaalde verzetsstrijder Frans Storms is daar en sprekend voorbeeld van. Men schrijft dat Frans pas twee jaar na de bezetting toetrad tot het communistisch verzet ( Belgisch Partizanenleger) suggererend dat dit omwille van zijn leeftijd was-hij was 15 toen de oorlog uitbrak. Maar dat was niet de reden dat het Partizanenleger pas na 22 juli 1941 in actie kwam , en dus ook Frans Storms terwijl het land reeds vanaf 28 mei 1940 door Duitsland bezet was. De communisten weigerden zelfs een algemene staking in de haven van Antwerpen te ondersteunen bij het uitbreken van de oorlog ( waar ze heel sterk stonden) omdat ze zich niet wilden mengen in een oorlog die -volgens hen- in gang was gezet door de Engelse 'plutocratie' ( waarmee ook rijke Joden werden bedoeld)

 


 Maar de simpele waarheid -waarom de communisten niet wilden vechten tegen de bezetter was dat Stalin een 'geheim' pakt met de nationaalsocialisten gesloten had, waarna hij alle communistische partijen in de wereld de opdracht gaf zich niet tegen Duitsland -en het nationaalsocialisme- te verzetten.
 
(Een soortelijk pact hebben de linksen nu met het kapitaal en de euro-bezetters inzake immigratie en verplaatsing van grote groepen 'werkvolk' van het ene continent naar het andere. Daarom noemen wij dat fenomeen ook 'vreemdelingenfascisme' )
 
De reden , dat onze vrolijke Frans van hieronder - pas een kleine twee jaar na de bezetting van ons land in actie schoot was niet te wijten aan zijn jeugdige leeftijd. Neen de reden was dat hij en het communistisch 'verzet' tot 22 juni 1941 fellow travellers van het naziregime en de bezetters waren.
 
Dat terwijl leden van het Verdinaso al vanaf (eigenlijk voor de oorlog - maar dan niet gewapend ) lid waren van het patriottisch verzet tegen de Duitsers . Dus als men dan toch het 'verzet' wil eren ( waar wij niets op tegen hebben, integendeel) dan moet men niet het communistisch verzet eren. Dat soort van verzet was toen al gecorrumpeerd door de bijna anderhalf jaar van collaboratie met de nazi's. En hun moordzucht na de oorlog op collabo's ( wat ze dus zelf bijna 2 jaar waren) heeft dat nog eens bevestigd.
 
Waarom vertelt men dat niet, zou dat kunnen zijn omdat men nu ook weer collaboreert met indringers en bezetters ( het vreemdelingenleger) en sommigen misschien weer te laat wakker zullen worden? Of nooit wakker willen worden, omdat links vandaag het nieuwe fascisme is. Vandaag is het 8 mei. Het zou een feestdag voor iedereen moeten zijn. In Frankrijk is 8 mei een feestdag, met plechtigheden én een dag verlof voor de Fransen als herinnering aan de overwinning op het fascisme bij de Tweede Wereldoorlog. In Antwerpen is 8 mei even een feestdag geweest voor de stadsambtenaren (die dan wel een andere dag, Allerzielen, verloren als feestdag). Met de 'modernisering' van hun verlofregeling twee jaar later ging 8 mei bij de Antwerpse stadsadministratie echter alweer verloren als betekenisvolle verlofdag. We zullen de overwinning op het fascisme bijgevolg op een andere manier moeten vieren. In Mechelen besliste de gemeenteraad onlangs om een nog aan te leggen straat te vernoemen naar de verzetsstrijder Frans Storms (foto). “Dankzij mensen als Frans Storms leven wij in een vrij land”, zei historicus Ward Adriaens bij zijn overlijden.
 
Frans Storms is 15 jaar oud als de Tweede Wereldoorlog uitbreekt. Twee jaar later treedt hij toe tot het gewapende verzet bij het Belgisch Partizanenleger. De partizanen zijn de gewapende arm van de Kommunistische Partij België (KPB). Aanvankelijk blijven de acties van de partizanen beperkt tot sabotagedaden, maar in 1942 beginnen ze ook collaborateurs en zelfs Duitse militairen te liquideren.

 

Bron/ Blog van het vreemdelingenfascisme AFF

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter