Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home Blog Blog Is islamitische terreur in Afghanistan ook de schuld van blank racisme?

Thursday21 February 2019

Tuesday, 19 April 2016 18:28

Is islamitische terreur in Afghanistan ook de schuld van blank racisme?

Written by 

 

Als de terreur in ons land het gevolg zou zijn van discriminatie en racisme vanwege de blanke bevolking ten overstaan van islamieten, (welk soort van racisme en discriminatie zijn dan de oorzaak van terreurdaden van islamieten tegen andere islamieten in Afghanistan.  Ik kan mij zo voorstellen dat de politieke elite in Afghanistan niet met dergelijke nonsens afkomt om het terrorisme in hun land te duidden, zoals bij ons wel het geval is. Daar moeten ze niet met dergelijke kinderlijke nonsens afkomen, hier wentelt onze politieke klasse zich in dergelijke zelfbeschuldigingen. Terwijl de echte beschuldiging ligt in het feit dat ze die vreemdelingen naar hier hebben gelokt.

 

De terreur die door de ingevoerde moslims in ons land gepleegd wordt heeft niets met discriminatie of racisme ( wie zijn er de grootste racisten denk je -wij-of moslims die elke andersgelovige een zwijn noemen).

 

De terreur gaat in de eerste plaats om het veroveren van een 'kalifaat' en een kalifaat is daar waar moslims wonen en steeds meer dominanter worden. Het heeft geen territoriale beperkingen het is een idee het is een ideologisch doel. Het is zeker ook een politiek project om grondgebied en rijkdom van anderen af te nemen- of over te nemen ( hier uit zich dat vooral -en voorlopig - in de plundering van onze sociale zekerheid en het overnemen van werkgelegenheid). Dit wordt vandaag door een revolutionaire voorhoede (terroristen) met wapens afgedwongen.

Ook het bezetten van wijken (grondgebied) is een doelstelling van die voorhoede om zo territoriale vrijhavens - en een machtsbasis te verwerven van waaruit men kan opereren. In feite verschilt deze urban strategy in niets van reguliere methoden -en doelstellingen- van oorlog zoals die in Syrië of Libië vandaag gevoerd worden.

Als die terroristen door IS naar hier worden gestuurd, dan is dat niet om ons te bestraffen voor ons vermeende racisme of omwille van discriminatie, maar heeft het als doel om gebied -dat in ons land ligt -(maar dat bewoond wordt door moslims) te consolideren via angst en terreur tegen de blanke oorspronkelijke inwoners ( of zelfs tegen andere moslims , moslims die nog niet overtuigd zijn om mee te werken aan het verwerven van een kalifaat).

Want van één ding mogen we zeker zijn, de islamietische terreur zal onze elite tot grote toegevingen bewegen in het verlenen van voordelen aan vreemdelingen-een dergelijk voorbeeld is het voorstel van Unia ( gelijke-kansencentrum) om positieve discriminatie ten voordele van vreemdelingen (tegen het eigen volk) toe te staan.

In deze oorlog gaat het om hetzelfde als in alle oorlogen, het draait om macht en geld, maar wij vechten met onze armen en benen gebonden omwille van het verraad van links en een deel van onze elite. En ook omwille van het feit dat we door politieke lafaards en onbenullen worden overheerst. De vraag mag gerust worden gesteld : wie voor ons het meest gevaarlijk is, de terroristen -of onze eigen elite die niet in staat is -nog de wil heeft-om ons te verdedigen. Patriotten moeten dus op twee fronten vechten, tegen de ingevoerde vijand en tegen een groot deel van onze elite die verantwoordelijk is voor het eerste.

 

 

In de Afghaanse hoofdstad Kaboel heeft een tweede zware explosie plaatsgevonden. Eerder vandaag vielen bij een zelfmoordaanslag en dedaaropvolgende schietpartij zeker 30 doden in de hoofdstad. De Taliban hebben die aanslag opgeëist.

In het centrum van Kaboel heeft deze namiddag opnieuw een grote explosie plaatsgevonden. Daarop waren ook sirenes te horen. Het is momenteel onduidelijk wat de ontploffing heeft veroorzaakt en of er daarbij slachtoffers vielen. 

Bron/ De Standaard

 

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter