Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home Blog Blog Waar is de nationalistische burgerij als je ze nodig hebt?

Wednesday23 January 2019

Monday, 28 December 2015 16:42

Waar is de nationalistische burgerij als je ze nodig hebt?

Written by 

Herbert Verbeke slachtoffer van Belgisch staatsterrorisme en politieke vluchteling
 
Wij ontvingen een schrijven van Herbert Verbeke, een kreet om hulp (onderaan dit artikel te lezen).

Terwijl de politieke, geestelijke en intellectuele elites van dit land steeds hun kiekenborst laat opzwellen van verontwaardiging als het minste woord van kritiek wordt geuit op de asielinvasie, zwijgen zij over de censuur en de vervolgingen in eigen land. Het is dan ook een bende huichelachtige, hypocriete slijmballen. Altijd een hoge borst opzetten als het om “democratie”, “vrijheid van mening” en “menselijke waardigheid” in het buitenland gaat, maar in eigen land zich geen ene moer aantrekken van politieke vervolgingen door het regime. Integendeel zelfs, ze steunen de repressie als het om een door hen niet gesmaakte mening gaat. Terwijl ze oproepen om het “extreemrechtse” gepeupel (wie ze daar juist mee bedoelen is onduidelijk, het kan iedereen zijn die hun gekwebbel over asiel niet volgt) aan banden te leggen op internetfora, vragen ze “begrip” en “begeleiding” voor “Syrië-strijders”, dat soort geschift volk dus.

Het is dan ook logisch dat zij het lot van iemand als Herbert Verbeke niet kennen. De pers heeft te veel werk met de pro-asielpropaganda. Onze intellectuelen twitteren over de dikte van hun navel en de lengte van hun penis; onze BV’s hebben het te druk met slijmen en likken aan de tenen van de regime-hoogwaardigheidsbekleders, als stinken de tenen van dat soort als de pest. 

Waar vind je in dit land nog een “kritische” stem? Herbert heeft pech, want alleen kleine groepjes nationalisten zoals wij proberen een tegengeluid te laten horen, en wij staan machteloos tegenover het gesubsidieerde Vlaams-nationalisme (of Belgisch voor mijn part) dat “strijkbewegingen” vakkundig gedecimeerd heeft (ten dienste van de staat). Deze staat was al altijd onze vijand en hij heeft nu een verbond met het gesubsidieerde “nationalisme” gesloten. Dat maakt dit regime zo corrupt en verderfelijk. Dat regime-vijandige partijen, die normaal gezien oppositie voeren, zich in dit land hebben laten omkopen (sommigen zelfs door vreemde staten zoals Israël, en wel in het geval van Vlaams Belang).

Voor mensen als Herbert is dat geen goed nieuws. Als in een land de “oppositie” hetzelfde doet en zegt als de “meerderheid” (laten we de show in de parlementen voor wat hij waard is), dan is dat een teken dat het land een dictatoriaal regime heeft. Een land met een politiek-correcte, een moreel “gecorrectionaliseerde” samenleving (waar je wordt vervolgd wanneer je een dissidente mening durft te uitten).

Toch roep ik langs deze weg op: laat ons onze eigen politiek vervolgden steunen, want die bestaan wel degelijk in dit land (zoals dat in de rest van dit Europese paradijs trouwens). Wij hebben onze “eigen” politieke vluchtelingen, en die krijgen geen steun, zelfs geen “bed, bad en brood” (elementaire zaken waar de Vlaams-nationalisten van de N-VA elke immigrant mee overstelpen), om van de rest van de materiële steun die de asielzoekers krijgen nog maar te zwijgen.

Wie helpt ons om een “echt” hulpcentrum voor asielzoekers uit de grond te stampen, een centrum waarmee we mensen die dit land zijn moeten ontvluchten vanwege hun politieke overtuiging kunnen helpen? Een hulpcentrum waarmee we mensen kunnen beschermen tegen de antidemocratische praktijken van would-be dictators in dit land. Waar zijn al die “nationalisten” uit de kleinburgerij – en of ze nu Vlaams-nationalist dan wel belgicist zijn, maakt in dit geval geen bal uit? Waar zijn zij die veel geld hebben en beweren fier te zijn op hun land? Waar zijn de “nationalistische” advocaten, ja waar zijn al de bourgeois-nationalisten uit de begoede kringen? Zij die zeggen onze cultuur en waarden hoog in het vaandel te dragen, zij die de Basken, Ieren, Catalanen, de Russen of de Amerikanen zulke fiere nationalisten vinden? Waar zijn ze als men ze nodig heeft?

Het antwoord daarop is simpel, die elite laat het werk graag over aan het “plebs” van de beweging. Dat “plebs” mag ervoor zorgen dat er geld en middelen worden opgehaald bij nood. Dat “plebs” mag ook zijn plan trekken als het wordt vervolgd door het regime. Dat is immers wat de burgerlijke elementen binnen het nationalisme het liefst doen, zich schurken aan de macht – en het is juist dat wat de N-VA vandaag doet. Waar in sommige landen de burgerij het voortouw neemt in de verdediging van land en natie, in die het eigen volk, daar doet ze bij ons compleet het omgekeerde. Onze elite, onze kleinburgerij laat het (eigen) volk stikken.

Dus, beste Herbert, wij, “het plebs”, zullen zelf iets op poten moeten zetten, vraag mij niet hoe, want in deze internettijden waar alles virtueel en ongrijpbaar is – ook solidariteit – is dat moeilijk. Tenzij men meehuilt met de wolven, dan krijgt men media-coverage. Jouw geval zou een hype veroorzaken, omdat het een schandaal is wat ze met je doen.


Vorige maand haalden jullie 295 EUR op voor een vrijwilligersproject. Ik zou dat maandelijks in Spanje zeer goed kunnen gebruiken. Daar zit ik zonder inkomen en uitkering als een echte politieke vluchteling. Reeds had de schurkenstaat mijn uitlevering gevraagd, maar dat werd afgewezen door Madrid zonder beroep tegen die afwijzing. Nu hebben ze een nieuw Europees aanhoudingsbevel afgeleverd, met andere listen, waarop ik opnieuw ondergedoken ben. Mijn afgenomen papieren zoals ID-kaart blijven ze weigeren, ook de SP.A-ambassadeur Jan De Bock, en de ex-minimalist Bart De Wever heeft mijn +600 websites laten vernietigen, in één klap zonder bevel van een rechtbank.
 
Over dit alles zwijgt de leugenpers, de kliek van “Ons Kent Ons”, zodat het feit niet bestaat, ik niet besta, zelfs mijn vraag om denaturalisatie wordt geweigerd.
 
Alvast bedankt voor de hulp aan een ECHTE politieke vluchteling.
 
HERBERT VERBEKE

RR

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter