Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home Blog Artikels Over de huidige 'transgenderhysterie'

Thursday21 February 2019

Tuesday, 30 January 2018 20:09

Over de huidige 'transgenderhysterie'

Written by 

 

Wat moet er gebeuren met mensen in de psychiatrie die, als ze in de spiegel kijken, zichzelf als een reïncarnatie van Napoleon, Hitler, of Charlie Chaplin herkennen, zoals sommigen – niet als psychisch erkende gestoorde mannen – zichzelf in de spiegel als vrouw, of omgekeerd, een vrouw zich als een man ziet?
http://www.standaard.be/cnt/dmf20180130_03329205

 

Moeten we dergelijke -tot hiertoe als psychiatrische patiënten beschouwde mensen-het recht én de middelen geven zich te laten transfereren in Napoleon,Hitler of Charlie.

Waarbij zich de vraag opdringt:moeten we die omgebouwde Napoleon's en Hitlers en Charlie's nog wel opgesloten houden in'zothuizen'(sorry:ik bedoel natuurlijk,psychiatrische ziekenhuizen,in deze politiek correcte en gevaarlijke tijden moet men opletten niet als-'abnormaal''normaal'-over te komen. Dat zou vlug als een 'strafbare houding' kunnen gezien worden door het justitie-apparaat van de heersende elite. Als de vele logebroeders die justitie telt ergens een drangt 'ongelijkheid'opnsuiven is het oppassen geblazen.Secteleden zijn zelden'verdraagzaam voor andere meningen.

 Met andere woorden, als de maatschapij-zo zot als een achterdeur is,kunnen we dan nog mensen als 'zotten' behandelen, mensen die daardoor niet het recht hebben- te zijn wie ze willen zijn, zonder gevaar om opgesloten te worden.

 

En wat men een volwassen mens die zichzelf  in de spiegel als kind ziet, mag dat soort mensen dan seksuele relaties onderhouden met jonge kinderen, even jong dan de eigen zieke geest denkt te zijn... mag die getormenteerde ziel dan pedofiele daden stellen,omdat die daden voortspruiten uit een'natuurlijke'-niet door enige maatschappelijke moraal gehinderde drang waar de maatschappij zich hoort bij neer te leggen?

 

Of stopt daar het laxisme in verband met de huidige transgenderhysterie.Wie zal het zeggen, ... in een Europa dat compleet decadent is ... zo decadent dat ik islamieten begrijp-in hun afkeer van dit soort van 'westerse' maatschappij.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter