Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home Blog Artikels Waarom geen quota op immigratie

Wednesday23 January 2019

Thursday, 04 January 2018 18:46

Waarom geen quota op immigratie

Written by 

 

Wat deze negerin voorstelt is puur tribalisme    -     http://www.standaard.be/cnt/dmf20180104_03279653    -   wat in de landen van herkomst van deze mensen meestal - zo niet altijd, slecht afloopt  omdat elke stam zoveel mogelijk politieke posten voor zijn eigen clanleden wil en de  'staat'  hen geen barst kan schelen, zolang elke elite van de in een land levende etnische toplaag  maar aan de graai-bak mag.


We verschuiven in het westen van een moderne staatsvorm - en dito samenleving, langzaam richting tribale stammenvertegenwoordiging.
Een nieuwe stap in een neerwaartse neoliberale culturele en politieke trend die onze samenleving richting ontwikkelingsland voert.


Een sociaal pact met de inwoners van een land - waar elke etnische groep vanuit puur raciaal ( of Gender-aanhorigheid) de macht wil , daar  is  de mogelijkheid tot een sociaal akkoord tussen de klassen ( corporatieve groepen) onbestaand geworden. Niet de belangen van  corporaties of sociale klassen zullen gelden , wel een diffuse etnische of gender-aanhorigheid zal bepalend zijn in het bepalen van de macht.

Tot hiertoe is dat alleen in  het hemelrijk gelukt, dat socialisten daar nu ook in geloven is een gevolg van ideologische dementie.


Dat een partij zoals de SP.A in dit tribalisme meegaat is dan ook een duidelijk bewijs  dat voor hen het 'sociaal contract' ondergeschikt is aan het neoliberaal  samenlevingsmodel dat het multiculturalisme is.

Zeker opdat de vreemde etnische groepen die zijn ingevoerd in ons land, zij die nu met quota machtsdeling ( en daarmee een steeds groter stuk van de sociale taart willen) in het westen en in ons land, geen aanspraak kunnen maken op historische rechten op grondgebied en rijkdom van dit land ( wat in historische tribale landen 'bijvoorbeeld Congo' - dikwijls wel het geval is.

En nog dit, als ingevoerde vreemdelingen - en links - het normaal vindt, dat men overal quota hanteert, zoals deze zwarte immigrante zo vurig verdedigd  ... waarom dan geen quota op immigratie, quota op het recht op werk of op het recht op sociale zekerheid hanteren?

 

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter