Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home Blog Artikels Laten we onszelf verdedigen, niet in de parlementaire lulfabriek maar met elkaar op straat

Wednesday20 February 2019

Wednesday, 03 January 2018 14:19

Laten we onszelf verdedigen, niet in de parlementaire lulfabriek maar met elkaar op straat

Written by 

 

LATEN WIJ ONS VERDEDIGEN, NIET IN DE PARLEMENTAIRE LUL- FABRIEK MAAR MET ELKAAR OP STRAAT

Een politiekantoor in brand willen steken, dat is terreur, waarom heeft men dan niet op die 'jongeren' ( vreemdelingen) geschoten?

http://www.standaard.be/cnt/dmf20180101_03275113

Met die burgerlijke politici aan de macht , komen we langzaam op het punt dat we volledig zullen zijn overgeleverd aan de terreur-zaaiende ( want wat is auto's gebouwen en brandweerauto's en ziekenwagens, aanvallen of in brand steken, anders dan terreur zaai...en) ;

Daarom is er een andere vorm van politiek nodig, eentje dat door een ander soort van politici gevoerd zal durven worden.

Een nationaaldemocratische weerstandpolitiek is nodig, waar burgers zich bij milities kunnen aansluiten daarbij zichzelf kunnen verdedigen.

Deze milities moeten gevormd worden door het verplichten van jongeren 'een tijdlang in een dergelijke militie dienst te doen' daarbij de rangen aangevuld met vrijwilligers die na hun werk deze klus willen opknappen.

Dergelijke milities moeten samenwerken met alle hulpdiensten en met de politie, dan zullen terreur-zaaiende bendes het niet meer in hun hoofd halen; ziekenwagens, brandweerwagens of politiekantoren aan te vallen.

Maar zoals ik zeg, wij hebben eerst een ander soort van politici nodig, niet meer die kwezelende bende neoliberale democraten, maar ook niet de kwetterende burgerlijke populisten die louter op stemmenjacht zijn om de vet betaalde zitjes van hun concurrenten in te pikken, maar in wezen niets zullen veranderen aan het systeem van lafheid en wanorde dat de neoliberale particratie nu eenmaal is.

Als u ook van deze mening bent, dan zit u goed op deze pagina van ons, nu nog de volgende stap zetten, woorden in politieke daden omzetten, en daarvoor hebben we patriotten zoals jullie nodig.

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter