Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home Blog Artikels Altermedia Vlaanderen heropgestart

Wednesday23 January 2019

Tuesday, 15 December 2009 22:38

Altermedia Vlaanderen heropgestart

Written by 

Het alternatieve nieuwskanaal Altermedia heeft de Vlaamse cel nieuw leven in geblazen. Hoewel het N-SA over aandacht in de reguliere media weinig te klagen heeft tegenwoordig, maken we ons natuurlijk geen illusies over de waarheidsgetrouwheid van de berichtgeving. Daarom vallen alle alternatieve mediakanalen zoals Radio Rapaille, Novopress en nu ook terug Altermedia aan te moedigen.

Altermedia Vlaanderen stelt zich op de webstek voor als volgt:

Komende uit verschillende politieke middens wil de ploeg van Altermedia het ware alternatieve nieuws brengen. Altermedia geeft het woord aan zij die nooit de kans krijgen zich uit te spreken over bepaalde zaken. De ploeg van Altermedia zal proberen om bepaalde feiten te analyseren en achtergronden bloot te leggen, zonder enig politiek voorbehoud. De leden van de ploeg van Altermedia – niet meeheulend met onze gedesinformeerde en technocratische samenleving – willen het woord geven aan de ware dissidenten.

De ploeg van Altermedia Vlaanderen maakt deel uit van een internationaal alternatief informatienetwerk en zal trachten om gelijkaardige sites te ontwikkelen in verschillende landen.
Wij zijn ouwe ratten die weigeren om achter de rattenvangers aan te lopen.

Volg de alternatieve berichtgeving van Altermedia Vlaanderen op vl.altermedia.info

 

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter