Solidarisme.be

twitter 64x64rss 64x64facebook 64x64

Home

Thursday21 February 2019

 

De 'bleiter' Belkcacem van Sharia4 Belgium wil nu perse - en exclusief - ( tot hiertoe had het islammannetje de dubbele nationaliteit) Belg blijven.
Hij wil nu perse blijven leven tussen de ongelovige vuillappen die wij zijn.

Als dat geen afgang is voor een groot jihadist zoals deze, zo kruipen voor de christelijke honden.
En dat allemaal voor uitkeringssteun, kindergeld, woningsubsidie, gratis onderwijs en medische verzorging betaald door "blanke zwijneneters'.

Baas Allah en Profeet Mohamed zullen er niet goed van zijn, dat zij zo'n zwakkeling onder hun volgelingen hebben.
Als dat niet Haram is dat manneke uit Antwerpen met zijn grote teut.
Al mogen we niet vergeten dat moslims de 'Takiyya' beoefenen ( dat is een vorm van obsessief liegen).

Want welke in Europa levende moslim kan nu nog beweren : dat de islam 'superieur' is aan onze ( nochtans behoorlijk decadente) maatschappij.

Neen beste vrienden, het is nu bewezen, dat de god van de sociale zekerheid de grootste is, daar 'onderwerpen' zelfs fanatieke islammensen zich graag aan.

"Erst das fressen und dann die moral"

En voor dat 'fressen' wil Belkacem gerust zijn kleed aan de kapstok - en de sluier van zijn vrouw - op de vuilhoop smijten.
Belg willen ze blijven, omdat dat beter is dan inwoner zijn van een kalifaat waar men van honger crepeert, of in Marokko wonen waar men de wet moet respecteren of anders een pak van de zweep krijgt op z'n islamitisch.
En Belkacem wil dan wel de 'islamheld' uithangen, maar dan liever in een zwakke democratische staat waar men de politie kan schofferen dan in een islamitische staat waar ze hem daarvoor 'nekvellen.'

Sharia4Belgium , mijn botten, sharia4uitkeringen ja.

Meer weergeven

Friday, 19 October 2018 17:34

Een wijze raad

Written by

 

Wat moeten wij nationaalrevolutionairen doen ( na het zoveelste particratisch verkiezingscircus):

 

Met koele blik observeren.

Onze positie behouden.

Kalm reageren, niet ongeduldig worden.

Elke glans verbergen en het vage voeden.

Een beschermd profiel bewaren.

Absoluut nergens de leiding van nemen.

Enkel de voor ons doel geschikte acties voeren.

 

Sun Yat -sen - Chinees nationalist en revolutionair.

Thursday, 18 October 2018 18:52

Open brief aan Guy D'haeseleer, heil kameraad.

Written by

 

Maar eerst en vooral : gegroet beste lezer, nu de ban op deze pagina weer eens opgeheven is – en voor de tijd dat het deze keer zal duren voor we weer in het facebookstrafhoekje terechtkomen.
Want blijkbaar zijn onze posts zo gevaarlijk voor de democratie - en voor het verloop van het voorbije verkiezingscircus, dat men ons ervoor een volle maand in de ban deed.
Wat zijn wij een bende stouteriken en slechte karakters, echt iets om fier op te zijn, wat we dan ook ten volle zijn.

Wij die nochtans zo hard in het democratisch en 'vrije' karakter van de sociale media geloven,( grapje) waren we toch even de kluts kwijt, toen we merkten dat die hele zwik aan 'vrije sociale media' puur boerenbedrog bleek te zijn.

Dat hadden we nu nooit gedacht, zeker omdat de reguliere media iedereen wijsmaken; dat sociale media de democratische verzuchtingen van het volk de vrije loop laat. Wij vallen blijkbaar buiten deze categorie. Wij zijn blijkbaar staatsgevaarlijk, en dit zonder dat we aan verkiezingen meedoen of onze zakken vullen in parlementen (misschien zijn we juist daarom gevaarlijk in de ogen van velen). Omdat we onszelf nooit verkocht hebben aan het regime der particratie.

De vrijheid op sociale media geldt wellicht voor mensen die nietszeggende zever over feestjes en andere ongevaarlijke zaken 'posten' – dat is allemaal best verteerbaar voor de kapitalistische giganten die de sociale media ( in feite Amerikaans monopolistische media ) in handen hebben in Europa.
Tot daar de illusie Amerika als land van de vrijheid te zien.

 

 

Alle partijen zeggen dat : ze een overwinning hebben behaald. Wat vanuit het standpunt van de particratie ook zo is natuurlijk, bijna overal heersen  er in de steden de staatsgesubsidieerde partijen – zo wel in de meerderheden als in de oppositie. (de uitzonderingen zijn verwaarloosbaar).

Zo blijven de postjes lekker in handen van de bestaande particratie - wat logisch is wanneer verkiezingen op maat van deze particratie ( geldmiddelen en media-aandacht) georganiseerd zijn natuurlijk. Op die manier heeft het autonome volk geen (of weinig) politieke middelen, de particratie overheerst alles. We zullen zien dat in Ninove 40% van het volk met een rietje in de neus naar huis zal gestuurd worden ( en dat zijn dan nog 40% stemmers die op een partij hebben gestemt die nochtans het EVRM ( gelijke rechten voor immigranten) onderchrijft (VB). Waardoor het wat raar is dat deze partij nog altijd onder een cordon hangt, maar ook niet raar is - als je weet waarover verkiezingen gaan ( betaalde postjes) en het dan leuk is als men onder het mom van 'democratische waakzaamheid' een concurent gewoon koud kan stellen.

Wat nog maar eens aantoont, dat het fascisme van het regime al bestaat, logisch dan toch dat wij een nieuw 'volksfascisme' voorstaan.

 

Deze stembusslag ging dan ook niet over de belangen van onze steden of gemeenten ( wel over de stedelijke belangen van de huidige particratie) - particratie die het in handen houden van steden – als opstap voor haar nationale ambities, gebruikt en op die manier haar macht over het volk probeert te consolideren.

Daarom dat de particratie ook de vele steden en gemeenten in dit land in stand houdt – entiteiten waarvan er veel in feite te klein zijn om financieel en organisatorisch leefbaar te zijn – maar waar de particratie die vele steden en gemeenten nodig heeft om er haar partijleden postje en een bijhorende inkomen – en dus trouw aan de particratie - mee af te kopen.

Wat op zich ook het instandhouden van een geldverslindend politiek systeem tot gevolg heeft, naast inefficiëntie bestuur dat zich uit in elk hoekje van onze samenleving, van manke wegenbouw tot onzekere elektriciteitsvoorziening.

Gerelateerde afbeelding 

 

 

"Wij verzetten ons dan ook tegen iedere vorm van parlementaire democratie daar deze – voornamelijk door de partijvorming ( particratie) die er onvermijdelijk mee samengaat, leidt tot een systeem waarin persoonlijke en partijbelangen de bovenhand hebben op de volksbelangen, en waarin de openbare functies toegewezen worden in het raam van dezelfde partijbelangen. Dit zonder de bekwaamheid of geschiktheid van de personen in kwestie als belangrijkste criterium te nemen".  Politiek programma VMO paragraaf 8

 

 

Laat een nieuwe tijd beginnen, laat ons daarom het nieuw fascisme van de 21 eeuw ontwikkelen.

Geloven is durven – geloven is handelen, geloven is doen, wat helemaal iets anders is dan beloven van alles te doen - zoals de particratie vandag doet, maar zodra men verkozen is te zeggen : dat Europa je belet het goede te doen.

Page 1 of 117

N-SA

  • Over Ons
  • Meedoen
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • +32(0)476/39.83.66
  • Inloggen

Info

Web 2.0

Hou het laatste nieuws bij!

RSSFacebookTwitter